Marika Carlsson i Morgonpasset

Morgonpigga fans bör slå på radion och ratta in P3s morgonpasset, där Marika Carlsson medverkar onsdag 16 april. Programmet sänds 06:04 – 10:00 och Marikas medverkan är ca 07:30 under programmpunkten “Onsdagsfrukost” där Hanna Hellquist äter frukost och samtalar med kända och intressanta människor.

En kommentar på “Marika Carlsson i Morgonpasset”

  1. I’m really loving the theme/design of your blog. Do you ever run into any internet browser compatibility problems? A small number of my blog readers have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any ideas to help fix this issue?

Svara

Senaste nytt

Betnér in Britain
I dag klockan 12.00 släpps det första avsnittet ur dokumentären "Betnér in Britain" exklusivt på www.pocketent.tv.
15 October 2012

Ladda ner Magnus Betnér IV
Ladda ner här!
12 April 2012

Magnus Betnér släpper show exklusivt på nätet
Sveriges bästa komiker, för tillfället aktuell i egna debattprogrammet Betnér Direkt på Kanal 5 släpper sin senaste show Magnus Betnér ...
10 April 2012

Visa alla nyheter »

Från komikernas bloggar